Rätt kläder till trädgården

När vi pratar om arbetskläder, eller profilkläder är det vanligtvis arbetskläder för män som kommer i fokus. Här tänkte vi istället ge tips på arbetskläder, för kvinnor, att ha när man utför sysslor i trädgården. Även här krävs det att man väljer rätt kläder för ändamålet, ett par praktiska skyddskläder gör då att sysslan blir mycket enklare och smidigare att utföra.

TrädgårdskläderDe flesta skyddskläder idag är anpassade efter män vilket gör det svårare för en kvinna att hitta rätt modell. De modeller som är gjorda för män är vanligtvis smalare över höfterna och rakare i midjan vilket gör att de inte passar en kvinnas mer kurviga former. Därför är det bra att välja ett par skyddskläder som är anpassad för just kvinnor. Ett exempel på bra arbetskläder för trädgårdsarbete, för kvinnor, är ett märke gardenhome.se säljer som heter Gardengirl. Det är en klädserie speciellt framtagen efter kvinnans former med bra passform, hög kvalité och med smarta funktioner. Serien är anpassad för just trädgårdsarbete och byxorna i serien är anpassade med fack för sekatör och rens-spik istället för det traditionella facken för hammare och så vidare. Det som är så roligt med denna serie, förutom alla smarta funktioner, är att de är snygga att ha på sig. Med dessa kläder i trädgården är du alltid klädd och snygg på samma gång.

Något som är viktigt att komma ihåg då du arbetar i trädgården är att även ha bra handskar och bra på fötterna för att kunna utföra ditt trädgårdsarbete på ett bra sätt. Satsa på ett par uppsättningar handskar och ett par praktiska stövlar så klarar du dig i alla väder.