Skaffa bra arbetskläder – inklusive strumpor

När du köper dina arbetskläder vill du att de skall vara tåliga och robusta, men samtidigt ska de vara sköna att ha på sig, praktiska och gärna se bra ut. Ett av de viktigaste plaggen är, till skillnad mot vad de flesta tror, faktiskt strumporna. Det är strumporna som skall hålla fötterna varma och de ska samtidigt kunna andas och leda bort fukt och svett.

Bra strumpor ger glada fötter

Om du inte tar hand om fötterna på rätt sätt kan det lätt bli en massa olika följdproblem för dig och din hälsa. Det innebär inte sällan ryggvärk och att du får problem i dina höfter och knän. Det gör att strumpornas utformning, material och funktion är viktig för hur hela du i slutändan mår. När gjorde du dina fötter glada senast?

Bambu

Det låter nog väldigt lustigt för många att det tillverkas strumpor av bambu, men det är ett fantastiskt bra naturmaterial som är extremt slitstarkt och välgörande för dina fötter. Det är egentligen inte konstigare än att tillverka skjortor av lin. Du kommer inte ångra dig genom att ta dig en titt här och byta ut dina gamla tubsockor av konstmaterial mot nya strumpor av ull eller bambu.